inspiration

Følgende keramikere inspirerer mig for tiden:

Lotte Glob, www.lotteglob.co.uk (Hoved inspirator. Den skotske natur, farverne, det rå, det naturlige).


John Dix, www.johndix.com (Hans måde at behandle glasuren på samt det rå naturlige udtryk i nogle af han ting. Se f.eks. især hans “Whisky Snifters” www.johndix.com/Gallery2.htm.


Morten løbner Espersen, www.espersen.nu

2 kommentarer

  1. Ja, tyder på en lav forglødning, især hvis det er en ovn du ikke har prøvet før – og du ved ikke hvor højt den kom op? Jo højere jo bedre, men for højt giver svær vedhæftning af glasuren. Cerama.dk kan hjælpe med glasur.
    Vh,
    Lars

  2. Hej . jeg har før haft gavn af din svar på denne side så derfor prøver jeg igen . Har for første gang brug min hjemmelavede rakuovn og den fungerede perfekt . den er bygget af to størrelser olietønder inde i hinanden med alm. isolering imellem og det fungerer :). men…da de så var klar til afvaskning var tingene meget skrøbelige og smuldrede i stykker når man rørte ved det . jeg har en fornemmelse af at forglødningen ikke har været optimal , kan du være enig i dette . det er en gammel keramikovn som jeg ikke har prøvet før . samtidig med vil jeg høre dig om du ved hvor man kan købe rakuglasurer med metaleffekt. På forhånd tak . Mvh Inge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: